Celá transakce proběhla velmi rychle, v naprostém pořádku, děkuji za vstřícný přístup, ochotu a profesionalitu. Doporučuji všem. Eva M.


Na paní Sabelovou jsme se obrátili na doporučení mé kolegyně, které makléřka zprostředkovala prodej bytu. Chtěli jsme prodat náš byt, na kterém jsme ale měli ještě hypotéku, a koupit menší domek nebo byt se zahradou. Paní Sabelová nejen, že nám sehnala hezký byt na super místě se zahradou a garáží, ale prostřednictvím svého kolegy, nám zajistila i financování nového bydlení, když ještě nebylo prodáno to staré. Veškeré papírování, komunikaci s úřady zajistila za nás a ušetřila nám tím spoustu času. Navrhla nám také, jak bychom mohli byt zrekonstruovat a změnit jej z 3+1 na 4kk. Díky tomu mají obě naše děti svoje soukromí. Děkujeme za spolupráci a paní Sabelovou doporučujeme všemi deseti S pozdravem P.W.


Tímto chci poděkovat manželům Dančákovým. Byla jsem nadmíru spokojená se službami. Jejich profesionální přístup mluví za vše. Můžu jen doporučit.  Děkuji, Jarka T.


S prodejem svého bytu přes DK Partners, konkrétně s makléřkou paní Sylvií Sabelovou jsem byla velmi spokojená. Podařilo se jí byt prodat v rekordně nízkém čase a vše potřebné "papírování" za nás vyřídila. Paní makléřku tímto doporučuji a budeme-li v budoucnu potřebovat její služby, určitě se na ni opět obrátím. G. Český Těšín


Se službami realitních makléřů jsem byla od počátku až do konce maximálně spokojena. Manželé Dančákovi jsou velmi příjemní a milí lidé a jsou profesionály ve svém oboru. Všem mohu jen doporučit. S pozdravem B.K.


Děkuji paní makléřce Lence Dančákové, se kterou jsem realizovala koupi bytu pro svého syna, za profesionální přístup, znalost věci, ochotu, zejména však velmi příjemné osobní jednání.
Ráda Vás vždy doporučím. Zároveň chci popřát mnoho úspěchů a dobrých nemovitostí i klientů do budoucna. Mária S.


Dobrý den, se službami paní Sabelové, při prodeji mého bytu jsem byla moc spokojená. Děkuji. F.


Pane a paní Dančákovi, ještě jednou Vám chceme poděkovat za Vaše služby. Moje babička si Vás nemůže vynachválit :-). Vaše jednání k lidem a přístup k práci je na takové úrovní, že ostatní realitní makléři se mohou od Vás učit. Jednali jsme s více realitními kanceláři, ale Vy jediní, jste se k nám chovali tak, jako bychom byli Vaše rodina. Přejeme Vám mnoho dalších pracovních úspěchů, jako jste měli s námi. Ještě jednou děkujeme a budeme všude jen doporučovat. Mějte se krásně. Radka M. a Hilda D.


Při prodeji svéchaty jsem měl špatnou zkušenost s RK a proto jsem se rozhodl, že si nemovitost budu prodávat sám. Poté mne oslovila paní Sabelová s nabídkou, že v rámci prodeje chatu vyklidí,vyčistí, zahradu vykosí a vyplejí. Opravdu se tak stalo a chata opět vypadala, jako v době, kdy jsme ji plně využívali. Proběhlo focení a video fotografem. Kupec se našel v zápětí za cenu, kterou jsem požadoval, ostatní mne tlačili s cenou dolů, aniž by v rámci provize pro prodej něco udělali. Jsem opravdu moc rád, že jsem paní Sabelovou potkal a touto cestou ji ještě jednou děkuji. Všem mohu jen doporučit. V.D.


Výborná spolupráce s makléřem panem Dančákem. Ochota, lidský přístup, na dotaz vždy sděleny potřebné informace ohledně prodeje i koupě nemovitosti. Prostě jednička!!! Děkujeme. O.P.


Skvělá spolupráce, komunikace, vše perfektní vřele doporučuji. B.M.


Chtěl bych touto cestou poděkovat panu Janu Dančákovi za pomoc při zprostředkování prodeji mé nemovitosti. Vše proběhlo tak, jak bylo předem dohodnuto, od nastavení podmínek prodeje až po samotnou realizaci. Jsem rád, že jsem se obrátil na zkušeného a spolehlivého makléře. Přeji vám i vaší paní hodně spokojených klientů. Lubor V.


Dobrý den, byl jsem při prodeji bytu s prací paní Sabelové moc spokojen, trefili jsme dost složitou dobu, kdy vše stagnovalo, přesto se díky ní vše podařilo k mé spokojenosti, vždy bych ji vřele doporučil. D.P.


Profesionální přístup makléřky paní Dančákové, příjemná a milá,doporučují. D.L.


Moc děkuji realitní makléřce paní Sylvě Sabelové za zprostředkování prodeje bytu. Její profesionální jednání, ochota a vstřícnost je perfektní. Vřele doporučuji.                            Radek B., prodávající bytu,Třinec


Profesionální přístup manželů Dančákových. Pravidelné zasílání informací o prohlídce a prodeji nemovitosti. Z naší strany naprostá spokojenost. S pozdravem a děkujeme manželé D.


Chci touto cestou poděkovat paní Sabelové za důkladné zpracování prodejní inzerce a potřebných smluv pro můj již prodaný rodinný dům v Albrechticích u Českého Těšína. Již při výběru realitnícho makléře mne zaujala svým jednáním a profesními zkušenostmi. Díky ní se dům prodal za neobvykle krátkou dobu a za vyšší cenu, než jsem požadoval. Pomohla mi zcela zdarma s koupí nemovitosti pro mé současné bydlení a to jak při výběru, tak s financováním. Za to vše jí moc děkuji. RŽ


Paní Dančáková je profesionální, má příjemné vystupování, je empatická a při koupi bytu jsme neměli žádný problém. Reagovala rychle na připomínky obou stran a dokázala je ihned vyřešit. A vybrala si ke spolupráci kvalitní advokátku. Spolupráce úžasná. E.Ř.


 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně